Svatokateřinské prohlídky a klavírní recitál na Krásném Dvoře

Poslední listopadová sobota bude na státním zámku v Krásném Dvoře patřit netradičním prohlídkám a v podvečer dne se můžete zaposlouchat do klavírních Beethovenových či Mozartových sonát.

Na sobotu 26. listopadu si správa státního zámku v Krásném Dvoře připravila pro zájemce netradiční Svatokateřinské prohlídky zámeckých interiérů. Návštěvníci se mohou těšit nejen na poutavý výklad kastelánky zámku Mgr. Michaely Hofmanové, ale dostanou se také do míst, která nejsou běžně přístupná. Zakončení Svatokateřinských prohlídek bude provázet sklenka svařeného vína či šálek dobré kávy. Na tento den jsou připravené dvě mimořádné prohlídky pro skupiny 25 osob. První začíná v 10.00 hodin a druhá ve 14.00 hodin.


Pro milovníky kvalitní hudby připravila správa zámku na tentýž den Podvečerní Rendez-vous – klavírní recitál Michala Maška. Návštěvníci se tedy mohou v romantickém prostředí velkého zámeckého sálu zaposlouchat například do Beethovenových či Mozartových sonát. Koncert začíná v 17.00 hodin, délka trvání je 60 minut.


Vstupenky je možné zakoupit online nebo přímo na místě. Vstupné na netradiční Svatokateřinskou prohlídku činí 190 Kč na osobu, a na klavírní koncert Michala Maška 150 Kč. Pro více informací o akci je třeba sledovat zámecké webové stránky, ale také Facebook a Instagram.