Májový den s koňmi

V neděli 28. 5. 2023 se na Krásném Dvoře koná slavnost pro děti, jejich blízké a kamarády „Májový den se zámeckými koňmi“. Pro malé návštěvníky bude připraveno mnoho aktivit, které se všechny točí kolem zámeckých koní.

 

Milé děti, mladí pánové a krásné slečny, ti z vás, kteří máte rádi pohled na svět z koňského hřbetu, neváhejte a zavítejte na státní zámek Krásný Dvůr.

Na neděli 28. května 2023 je pro vás v areálu našeho zámku připravená celá řada zajímavé zábavy spojené s koňmi. Scházet nebudou ani zámečtí koně Kačenka, Cipísek a Jasněnka.

Povozíme vás v sedle, zkusíte si, jak se řídí pomocí opratí, nebo jaké to je, když se skáčou překážky. Na své si přijdou také milovníci celkem mladého jezdeckého odvětví – tzv. HOBBY HORSE, kteří si mohou tento sport vyzkoušet a zasoutěžit si například v drezuře či parkuru.

Kromě soutěží, hádanek a kvízů pro vás máme připravené také rozmanité dílničky, kde si můžete něco krásného nakreslit na hrníčky nebo si po indiánsku vyzdobit lapače snů ze starých podkov. Pro šikovné ručičky je možnost vyrobit si i vlastního koníka (HOBBY HORSE).

A aby se vám po nás a po společně stráveném dni nestýskalo, připravili jsme si pro vás i pár drobností na památku. Za vysoutěžené zámecké penízky si můžete nakoupit malé drobnosti na památku v našem Bryčka shopu.

Těšíme se Vás.

Neděle 28. 5. 2023

od 10.00 – 16. 00 hodin

Vstup volný

Jízda v sedle 50 Kč