Léto na zámku Krásný Dvůr I.

Pětidenní příměstský tábor od 11. do 15. 7. v areálu zámku Krásný Dvůr.

Honosné plesy, hostiny či divoké hony. Zlato, stříbro, lesk a vybraná společnost. Tak si asi všichni představujeme život na zámku. Chceš si vyzkoušet, jak se žilo zámeckému pánovi či paní kdysi dávno a jaké to je dnes? Staň se na chvíli panem hrabětem nebo paní hraběnkou a nastup do stroje času. Proletíme společně 300 let zámecké historie a podíváme se životu na zámek na zoubek.

CENA: 2000 Kč/dítě

VĚKOVÁ KATEGORIE: 6 - 15 LET (po první třídě, aby děti uměly alespoň trochu číst a psát)

KAPACITA: 20 DĚTÍ

VEDOUCÍ: Mgr. Zdenka LNĚNÍČKOVÁ, lektorka vzdělávacích programů zámku Krásný Dvůr

PROGRAM: Děti si během kempu projdou zámek od shora až dolu. Čeká je táborová hra, která jim pomůže splnit náročnou misi správce zámku v běhu časů. Děti se postupně převtělí do všech důležitých postav, které na zámku působili či působí a vyzkouší si život na zámku z různých úhlů pohledu. V průběhu kempu se budou věnovat mnoha výtvarným, dramatickým i sportovním dovednostem.

STRAVOVÁNÍ: Pro děti bude zajištěna celodenní strava - dopolední svačina, teplý oběd vč. polévky a odpolední svačina. Obědy jsou na zámek dováženy v krabičkách od externího dodavatele. Pořadatel zajišťuje také kompletní pitný režim. Děti potřebují akorát vlastní nádobu na pití, talíř/ešus a příbor.

KONTAKT: Mgr. Zdenka LNĚNÍČKOVÁ, tel. 605 242 949, e-mail: zameckyspolekkd@seznam.cz

přihlášky