Kdo si hraje, nesmutní II.

KRÁDEŽ NA ZÁMECKÉM PLESE!

Individuální zážitková hra v zámeckém parku.

VZÁCNÝ PRSTEN UKRADEN!

Na zámeckém maškarním plese ve stylu „Comedia dell´ arte“ v Krásném Dvoře byl neznámým pachatelem odcizen vzácný klenot – safírový prsten paní hraběnky Czerninové. Ten se měl stát odměnou pro nejkrásnější masku večera.

Těsně před půlnocí, kdy měl být vyhlášen vítěz, prsten z hraběcí klenotnice zmizel.

PACHATEL STÁLE NENÍ DOPADEN!

Celý týden se policie věnovala výslechu všech hostů i služebnictva.

Kriminalisté ověřili desítky výpovědí, desítky alibi. Nakonec se jim okruh podezřelých podařilo zúžit na pět podezřelých.

POLICIE PROSÍ O POMOC!

Všech pět podezřelých vinu odmítá a policie stále tápe, kdo je tajemným zlodějem.

Jedno je ale jisté – pachatel ze zámku prchal zámeckým parkem. Policii se tu podařilo zajistit několik stop, které mohou pomoci dopadnout pachatele.

Podařilo se získat i svědecké výpovědi. Policistů je ale málo, materiálu ke zpracování hodně.

Vydejte se do parku na místa, kde policisté zajistili důkazní materiál, využijte poznatků, které získali vyšetřovatelé, propojte je s důkazním materiálem a pomozte nasadit zloději želízka.

APLIKACE ACTIONBOUND POMÁHÁ DETEKTIVNÍ PRÁCI

Chcete-li se zapojit do pátrání, využijte aplikaci Actionbound.

Nahrajte si ji do mobilu, vyhledejte bound „Krádež na zámeckém plese“, která se odehrává v zámeckém parku v Krásném Dvoře a pusťte se do hry. Aplikace je zdarma. Hra začíná u „novinového stánku“ na zámeckém parkovišti.

stáhnout aplikaci 

Projekt „Kdo si hraje, nesmutní!“ vznikl za podpory MAS Vladař, o. p. s. a Ústeckého kraje v rámci dotačního programu Podpora komunitního života na venkově pro rok 2021.